hiasan bilik tidur simple dan murah

Hiasan Bilik Tidur Simple Dan Murah Di Shopee

Hiasan bilik tidur simple dan murah adalah pilihan bagi kebanyakan warganet di Malaysia. Dengan pemilihan barang deko murah ini membolehkan anda mempunyai bilik tidur yang cantik dan kena dengan citarasa anda pada bajet yang rendah sahaja. Di dalam slot ini kami kongsikan pengalaman deko dan hiasan bilik tidur daripada pemilik akaun twitter Kayman Zarzou untuk rujukan anda. Skroll hingga habis ya.

Hiasan Bilik Tidur Murah Beli Di Shopee Jee..

Yang menariknya daripada perkongsian ini adalah kesemua hiasan bilik tidur ini anda boleh dapati secara dalam talian shopee sahaja. Dengan ini anda boleh dapatkan barangan deko ini dengan harga yang murah sahaja. Untuk dapatkan barangan ini hanya boleh tekan link shopee yang tersedia untuk terus ke laman penjual shopee. Selamat membaca!

Kerusi

Mcm korang nampak dlm ni, nilah kerusi yg mostly Korean drama guna. Cantik kan?! Blh jadikan as kerusi study or if beli banyak boleh guna untuk letak kat dapur. Berbaloi! Nanti barang sampai pandai2 la pasang sendiri

Rak Baju

Yang ni pulak utk korang gantung baju. Harga pun murah & berbaloi. Macam biasa kena ada kudrat utk pasang sendiri Lepas iron baju terus gantung or gantungkan je sweatshirt or hoddie & jeans korang!

Rak Bag

Kalau korang jenis ada banyak bag or suka gantung barang kat memana, blh beli ni. Sesuai utk gantung baju, topi, tudung, bag. Harga sangat berpatutan

hiasan bilik tidur simple dan murah

Tapestry

Siapa kat sini peminat tapestry? Tak kisah la jenis bohemian/tropical or etc. Tapestry ni cantik kalau gantung kat dinding bilik! Mostly org guna as background utk ambik gambar lawa or jadikan as video background. Nak buat live or record video blh la guna ni

hiasan bilik tidur simple dan murah

Vinyl Floor

Vinyl floor ni sesuai untuk yg nak lantai bilik transform kaw kaw! Serious lawa gila kalau letak vinyl floor ni naik seri bilik korang!

Cadar

Cadar ni dia macam terapi untuk kita tau. Kalau cadar tu cantik & sedap pakai kita pun jadi selesa nak tidur. So ni adalah antara suggestion untuk korang! Boleh pilih nak size yg macam mana semua ada kat shopee

hiasan bilik tidur simple dan murah

Multipurpose Trolley

Trolley ni tak kisah korang nak letak dlm bilik ke utk kat dapur ke pun boleh sebab dia multipurpose tapi for me better letak dlm bilik utk yg ada banyak brg tu susun elok2 kat dlm trolley ni utk nampak kemas & cantik

hiasan bilik tidur simple dan murah

Mattress Protector

Yang ni for me wajib beli if korang nak tilam free from any stain macam air tertumpah ke. & for girls incase ada darah bocor time period ke this one boleh cover from direct kena kat tilam.

hiasan bilik tidur simple dan murah

Wall Grid

Yang ni tak beli kat shopee pun takpe. Another option korang blh beli kat Mr Diy, Daiso, Ecoshop, Ninso, Kaison. Ni just for yg tak keluar rumah & menunggu barang sampai gitu! Wall grid ni blh guna letak kat dinding & hias dgn gambar

hiasan bilik tidur simple dan murah

Fairy Lights

This one memang famous dari dulu even now pun org still guna utk cantikkan bilik. Atleast tidur malam ada lampu kelip2 jadi peneman kan? Ni antara salah satu jenis lampu yg korang boleh letak utk deco bilik!

hiasan bilik tidur simple dan murah

LED Strip Light

This one tengah famous sekarang ni. If korang perasan mostly yg buat video akan ada lampu merah la purple la kan, dorang guna yg ni. Lawa gila sebab boleh tukar2 color! Nanti I letak video bawah ni

hiasan bilik tidur simple dan murah

Starry Projector Night Light

Yes itu nama lampu ni if korang search kat shopee. Yg ni best sebab dia lampu yg ada sekali blh connect dgn lagu. So if buat kerja ke apa malam2, nak feeling2 blh la buka lagu. Worth to buy! Video i akan letak bawah

hiasan bilik tidur simple dan murah

Study Table

Yang ni if korang wajib beli sebab senang la untuk study. Harga pun takdelah mahal sangat :)) berpatutan. Tapi if taknak beli kat shopee boleh beli kat Ikea! Ni suggestion utk yg kat shopee je tau

hiasan bilik tidur simple dan murah

Underwear Organizer

Ingat! brg underwear korang pun salah satu aset penting tau! Kena susun kemas2 takdelah kelam kabut mencari. Yang ni korang blh je jumpa kat kedai luar just siapa yg xnak beli luar nak order tunggu brg sampai this is the choice!

hiasan bilik tidur simple dan murah

Cable Protector

If korang perasan @Azfarheri room tour latest dia ada share dia beli cable protector utk letak cable lepas dia cas. So this is it! Takdelah wire tu berterabur kan

hiasan bilik tidur simple dan murah

Carpet

Carpet pun penting untuk kecantikan bilik kita tapi depend la ada yg jenis suka jenis berbulu camtu. So I letak dulu jenis yg kita biasa tengok. This one ada mcm2 size so harga pun ada pelbagai

hiasan bilik tidur simple dan murah

Drawer

Siapa yg ada berangan nak beli drawer boleh la beli yg ni. Tapi kena install sendiri! Sumpah lawa gila drawer ni sebab kawan I pun ada yg beli this drawer

hiasan bilik tidur simple dan murah

Skincare Organizer

This one tak kisah untuk lelaki perempuan untuk simpan skincare dorang takdelah barang tu bersepah. Tapi ada lagi jenis yg lain2 nanti I akan letak kat bawah. Ni adalah antara salah satu organizer utk skincare

Lipstick Organizer

Girlsss I know some of you guys need this to put your lipstick! So no worries this one is for you

Langsir

Apalah ertinya bilik kalau takde langsir memang tak lengkap! This one jenis blackout curtain which means cahaya tak masuk. So bilik korang tak kena cahaya la maksudnya. Pandai2 la bukak tingkap kalau nak ada udara masuk hehehe

Blind Curtain

This one pulak jenis blind curtain. Yang ni sesuai pakai utk menggantikan langsir. Mudah & senang nak pasang. Letak kat dapur or bilik memang ngam

Kipas

Semua tahu dlm bilik atleast kena ada kipas or aircond. If tak mampu beli aircond guna jelah kipas. Kipas kecik pun no hal. janji angin dia kuat! Boleh letak meja kecik kat sebelah utk dia kipaskan korang time tidur hehehe

Air Cooler

Yang ni sesuai utk korang yg nak rasa sejuk2 time tidur tu. tapi blhh je kalau nak beli kat kedai luar. Ni just utk reference korang je

Light Box Letters

Light box ni kalau korang perasan youtuber mostly ada benda ni. Cute gila! Ada mcm2 size! Dari size A6,A5 & A4. Harga mengikut size yg korang beli tu. Kat kedai ni ada jual sekali fairy light so dah boleh hias bilik dgn cantik

**Tekan gambar voucher dibawah untuk lebih banyak koleksi Voucher Percuma di Shopee

Akhir Kata

Design bilik tidur remaja perempuan simple ini hanyalah antara contoh idea hiasan bilik tidur yang murah dan cantik. Terdapat banyak lagi deko dan hiasan yang murah boleh didapati di shopee. Jika anda berminat untuk mendapatkan barangan di shopee, dinasihatkan agar anda memilih penjual yang mempunyai rating star yang baik dan membaca review-review daripada pembeli yang lain. Kami cadangkan pembelian di shopee kerana ia lebih selamat dan kadar harga yang murah sahaja. Semoga bermanfaat!

error: Content is protected !!
Scroll to Top